Nieuws

Administrator  /  6 mei 2017 14:08  /  Reageer

Vandaag bereikte ons het treurige bericht dat clubicoon en voormalig materiaalman Siep Lijzenga gisteren plotseling is overleden. Siepie was als oud-materiaalman maar liefst 28(!) jaar actief voor onze club en ging slechts twee jaar geleden met pensioen.  Mede door zijn lange carrière bij SC Cambuur groeide Siepie uit tot een waar clubicoon. Op 21 mei zal er op gepaste wijze afscheid genomen worden van Siepie. Siepie is 72 jaar geworden.

De Kern van Cambuur wenst familie, vrienden en bekenden veel sterkte toe met dit grote verlies. Cambuur heeft laten weten dat op het stadion vanaf maandag een condoleanceregister wordt geopend voor supporters en bekenden.

 

 

« Vorige pagina
« Terug naar overzicht

Nieuwsarchief

Oud nieuws is geen nieuws. Onder 'meer informatie' toch een overzicht van eerder verschenen berichten.

Meer informatie »